70 ГОДИНИ БУЛГАРТАБАК

Булгартабак дарява 100 000 лева за борбата с коронавируса

10.04.2020

„БУЛГАРТАБАК – ХОЛДИНГ“ АД предоставя безвъзмездно 100 000 лева на „МБАЛ – БЛАГОЕВГРАД” АД, гр. Благоевград, „МБАЛ – РАЗЛОГ“ ЕООД, гр. Разлог и на „МБАЛ - ИВАН СКЕНДЕРОВ“ ЕООД, гр. Гоце Делчев за ограничаване разпространението, ранното откриване и лечение на пациенти с Covid-19 и преодоляване на последствията от пандемията.

„БУЛГАРТАБАК – ХОЛДИНГ“ АД взе решение да даде своя принос в общата борба с разпространението на коронавируса у нас и да подпомогне медицинските специалисти в грижата за здравето на българските граждани в критична ситуация.

Още

ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА “БУЛГАРТАБАК-ХОЛДИНГ” АД

05.12.2017

 Относно: Публикувано на 30.11.2017г. Писмо от Христо Иванов, Председател на политическа партия „Движение Да България“

Още

ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА “БУЛГАРТАБАК-ХОЛДИНГ” АД

05.04.2016

Във връзка с продължаващите опити за публично дискредитиране на “Булгартабак” от страна на някои медии и браншовите синдикати на КНСБ и КТ „Подкрепа“, заявяваме следното:

Дружеството “София-БТ” е отправило до своите работници и служители общо 312 предложения за прекратяване на трудови договори срещу изплащане на обезщетения, като към днешна дата 307 предложения са приети. Прекратяването на трудовите договори се извършва в пълно съответствие с трудовото законодателство и с условията на колективния трудов договор, като опитите на някои медии да манипулират общественото мнение и да създадат напрежение в структурата на холдинга обслужват единствено интересите на техните собственици и нямат никакво обективно основание.

Още
Още новини за Булгартабак